Wat we doen

Ontzorgen

We geloven erg in het woord ontzorgen. Hoe mooi is het om te dromen van je nieuwe woning en dat je het gevoel hebt dat je project in goeie handen is. Wij zorgen ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt.

Persoonlijkheid en eigenheid

Uiteraard is er altijd ruggespraak met u, de klant, want uiteindelijk is het uw smaak en stijl van waaruit we werken. Persoonlijkheid en eigenheid zijn 2 belangrijke pijlers. Het is niet de bedoeling een showroom te bouwen maar een huis wat past als een jas.

Wat zijn de mogelijkheden? Stap 1

  • We ontzorgen de gehele verbouwing. Durft u het aan?
  • We gaan mee , of zelfs op zoek, naar jullie aan te kopen ( klus)woning.
  • Tijdens deze bezichtigingen bespreken we de wensen en bekijken we de mogelijkheden.
  • In dit traject is het vooral Stephan die hierin zijn vakmanschap kan tonen.Wat technisch mogelijk is is erg van belang om een reëel beeld te vormen.Ook wordt hier direct een inschatting gemaakt van wat de verbouwing mogelijk gaat kosten.

 

Moodboards en meer: stap 2

Nu is Cindy aan zet. Zij zal aan de hand van moodboards die samen met u zijn gemaakt overgaan tot aanschaf van de gewenste materialen. Denk daarbij aan de vloer, de keuken, tegels kranen enzo verder. Ook zal zij jullie adviezeren over de lay out van de woning., om zo het juiste gevoel in het huis te krijgen. Als de meeste keuzes zijn gemaakt gaan we aan de slag met jullie woning. Jullie hebben nu daadwerkelijk de sleutel uit handen gegeven. Een dappere stap. Die veel vertrouwen vraagt. Maar tegelijk heel veel rust geeft. Jullie zijn de weg naar het realiseren van jullie droomhuis nu definitief ingeslagen. Tijdens de verbouwing zullen we op regelmatige basis contact hebben met elkaar. Hoe dat in zijn werk gaat is naar wens te bepalen want dit zal voor iedereen anders zijn.

Van A tot Z: Interieur advies, ontwerp en uitvoering 

Wat uniek is aan ons concept is dat we u ontzorgen van A tot Z. Dit betekent dat we, als de wens daar is, ook de complete inrichting voor onze rekening nemen. Hebben jullie bestaande meubels die jullie graag mee willen nemen dan zullen we die zoveel mogelijk inpassen in het nieuwe plan. Daarnaast zal er geshopt worden voor de nieuwe woning om zo het perfecte plaatje neer te zetten.

 

De grote dag

De verbouwing is geraliseerd. Het inrichten is achter de rug. Jullie droomhuis is een feit! De sleuteloverdracht kan plaats vinden. Wat een bijzonder moment.

Wat kan ook?

Naast dat we dit unieke concept voeren is het uiteraard ook mogelijk om Stephan als aannemer en Cindy als styliste in te huren. Of het nu gaat over een totaal verbouwing of alleen een badkamer. Dus neem gewoon contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP