Over ons

Wij zijn Cindy Buijsse en Stephan Klopper, interieur ontwerper / eigenaar van Cin in Wonen en aannemer. 

Cindy Buijsse

Cindy Buysse heeft haar sporen verdiend als styliste. Ze werkte bij gerenomeerde bedrijven als Morres Wonen, Trendhopper en V&D. Haar passie op het gebied van interieur design, haar oog voor detail, en haar hands-on mentaliteit leidden ertoe, dat ze in haar vriendenkring vaak gevraagd werd voor advies en hulp bij inrichting van een woning. Zo kwam ze uiteindelijk op het idee voor Cin in Wonen

Stephan Klopper

Stephan is al jaren aannemer en eigenaar van Eskabé. Eskabé is een zelfstandig aannemersbedrijf gevestigd in De Kwakel. Op het gebied van utiliteits- en industriebouw, woningbouw, renovatie en verbouw, onderhoud en service is hij u graag van dienst. Eskabé is een ervaren en deskundig aannemersbedrijf. Dankzij betrouwbaarheid en vakmanschap heeft het bedrijf sinds de oprichting in 2003 een uitstekende reputatie verworven. Thans is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatief middelgroot bouwbedrijf werkzaam in Amstelland en omgeving. Een strakke en complete organisatie met vakbekwame medewerkers is de sleutel tot zijn succes.

Ideale combinatie

Stephan en Cindy wonen samen in een prachtige oude boerderij, die ze zelf opgeknapt hebben. Als stel bleken ze de ideale samensmelting van verbouw en inrichting. Ze zijn dan ook niet voor niets in vele bladen geïnterviewd en hun huis was zelfs te zien op tv bij VT Wonen. Ze stellen graag hun kennis en vakmanschap ter beschikking. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP